Verbeter je kookkunsten met de professionele messen van Boretti

Verbeter je kookkunsten met de professionele messen van Boretti

Met deze Boretti messen wordt de voorbereiding van je gerechten een stuk makkelijker; voor elke taak het geschikte mes. Op deze website staat alle benodigde informatie over de Boretti messen en de additionele Boretti producten. En laat u inspireren door de aanwezige recepten.

Maak je favoriete gerechten en geniet van de momenten samen met familie en vrienden.

Boretti Logo
Passione in Cucina

Boretti

Al ruim 25 jaar brengt Boretti de Italiaanse lifestyle naar Nederland. Boretti is synoniem aan hoogwaardige producten, Italiaans design en de ‘passione in cucina’, de voorliefde voor de Italian Culinary Lifestyle. De smaak van de Italianen, de passie waarmee ze in het leven staan en de toonaangevende rol die kwalitatief Italiaans design mondiaal speelt, zijn kernwaarden die Boretti uitdraagt in al haar producten. 

Het is de ultieme wens van Boretti om het culinaire genot van iedere keukenliefhebber plezieriger, mooier en eenvoudiger te maken, hetgeen gerealiseerd wordt met de creatie van hoogwaardige producten in uitzonderlijk Italiaans design voor binnen én buiten. Zo toveren we iedere keuken om tot een cucina en iedere tuin tot een giardino.

Creëer de Italian Culinary lifestyle in eigen huis.

Boretti

Contact

Laat het ons weten als u vragen, suggesties of feedback hebt, we helpen u graag verder. Onze klantenservice is bereikbaar via consumer.service@brandloyalty-int.com
Ook als u vragen heeft over kwaliteitsissues en/of garantie, kunt u contact opnemen met consumer.service@brandloyalty-int.com

Ga naar contact

Deze website is gemaakt door Brandloyalty voor de op-deze-website-genoemde Boretti producten in combinatie met loyaliteitsprogramma’s.
De klantenservice heeft alleen betrekking op de Boretti producten die zijn gekocht of gespaard tijdens loyaliteitsprogramma’s die worden uitgevoerd door Brandloyalty.
Voor elke andere vraag, niet gerelateerd aan een spaarprogramma met Boretti, bezoek dan de website van BrandLoyalty.

Voor vragen over andere artikelen dan de op deze website getoonde artikelen kunt u terecht op de website van Boretti.